More


  Daruri de sărbători pentru micii fotbalişti de la Someşul

  - Advertisement -

  IMG_0286

  De o seară plină de surprize au avut parte micii fotbalişti de la Someşul.

  Ajutoarele Moşului prin Nord Vest TV le-au adus daruri copiilor antrenaţi de Cristi Popa, Cosmin Iuhas, Ovidiu Suciu şi Daniel Oşan. În plus fiecare jucător de la grupele 2004, 2008 şi 2009 a primit câte o diplomă de excelenţă pentru implicarea la antrenamente în acest an.

  „Le mulţumim părinţilor şi copiilor pentru implicarea totală pe care au avut-o la clubul nostru în acest an. Sunt peste 50 de copii pe care îi pregătim aici şi în primul rând suntem extrem de bucuroşi că putem să-i ţinem aproape de sport şi să-i aducem la mişcare. Avem cu grupa de 2004 rezultate bune în acest an, prin muncă şi seriozitate vor ajunge şi ei fotbalişti la echipe importante” a ţinut să spună antrenorul Cristi Popa, care a amintit că de la acest club au ajuns în fotbalul mare în ultimii ani Gardoş , Luchin sau Sălăgean .

  Nord Vest TV a fost sponsorul acţiunii de vineri seara de la sala de sport a Colegiului Tehnic Traian Vuia iar un reportaj mai amplu va fi difuzat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la ora 20,45.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img