De Crăciun, la mişcarefotbal

O parte dintre foştii jucători ai Olimpiei s-au reunit în a treia zi de Crăciun la o miuţă pe terenul de la baza sportivă Campionii.

Paul Mihai, Dorin Ţuţuraş, Adrian Dulcea, Dacian Nastai, Ovidiu Suciu, Andrei Estinca alături de Cristi Popa, Lucian Ploieşteanu ori Pio Dragoş au depănat împreună amintiri fotbalistice şi au încercat să scape de kilo… gramele în plus adăugate de Sărbători. Iar refacerea la repriza a 3-a l-a avut ca responsabil pe prof. Dacian Nastai.

„Noroc că am avut ajutoare şi am adus şi câţiva juniori cu noi că altfel rămâneam fără aer”, a glumit Adrian Dulcea care a venit la Satu Mare de Crăciun.

Dulcea a agăţat în vară ghetele-n cui şi e acum antrenor principal la SCM Argeş, echipă cu care e pe primul loc în seria a 3-a a Ligii a 3-a. „Am văzut că şi alţi foşti colegi ar fi vrut să vină la Satu Mare. Poate îi convocăm la anul”, l-a completat Ţuţuraş. De altfel, la fotografia postată pe pagina personală de pe facebook, Dacian Nastai a primit rapid „like”-uri de la foşti olimpişti, Mucenica, Roşoagă ori Răileanu.

Cu siguranţă că anul viitor de Crăciun gaşca va fi mai numeroasă iar foştii olimpişti se vor aduna din nou de dragul vremurilor în care Paul Mihai, Estinca, Suciu, Roşoagă, Radu Sergiu, Dulcea umpleau tribunele stadionului Olimpia. La mulţi ani!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts