Fără straniere cu liderulVolei11

Ultimul meci al turului de campionat pentru voleibalistele de la CSM Satu Mare este programat duminică de la ora 13.00. Adversara elevelor lui Adrian Pricop este echipa aflată pe primul loc al clasamentului Diviziei A 1, CS Volei Alba-Blaj.

Din păcate, Pricop nu se va putea baza pe patru dintre jucătoarele de bază. Americancele Alexis Mathews şi Allison McCurdy nu vor fi prezente pe teren pentru că vor pleca la acest sfârşit de săptămână în SUA pentru vacanţa de iarnă. Ba mai mult, nici Ivana Zburova şi Viktoria Dyetkova nu vor evolua, iar gurile rele spun că cele două s-ar putea despărţi încă de pe acum de gruparea sătmăreană, ucraineanca renunţând deja la contract. Însă Adi Pricop nu stă cu mâinile în sân, se pare că deja ar fi găsit înlocuitoare cu experienţă.

La începutul sezonului, conform programului FRV, partida cu Alba Blaj a fost programată sâmbătă, de aceea a apărut această situaţie neplăcută. Ceea ce înseamnă că vom vedea la lucru doar junioarele, plus Angelica Podină.

Pentru iubitorii voleiului care nu vor putea ajunge duminică la sala Ecaterina Both, meciul va fi transmis în direct de Digisport 3. “Din cauza faptului că televiziunea care transmite meciul a decalat cu o zi disputarea acestuia, străinele şi-au programat deja vacanţa. Astfel, va trebui să evolueze doar junioarele, dar sperăm să facem un meci bun în faţa unei echipe de top. Deja sunt în căutare de jucătoare, dacă vreuna dintre străine nu se mai întoarce la echipă“, a spus Pricop.

Oaspetele de mâine ocupă prima poziţie în sezonul regulat, fiind principalele favorite la câştigarea titlului.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts