Gardoş rezervă în Southampton-City 0-3gardos

Taifunul” Manchester City a măturat-o pe Southampton. “Cetăţenii” s-au impus cu 3-0 în deplasare. Florin Gardoş a fost doar spectator la „show-ul” făcut de trupa lui Pellegrini.

Fostul fundaș al Stelei, Florin Gardoș a avut noroc și ghinion în Anglia. A semnat cu revelația sezonului din Premier League. Însă Gardoș are mult de muncit până o să prindă un loc de titular în trupa condusă de Ronald Koeman.

Astfel că a stat pe bancă și la derby-ul cu Manchester City. “Cetățenii” i-au administrat lui Southampton prima lovitură în minutul 51. Toure a deschis scorul pentru deținătoarea trofeului în Premier League.

Cu 10 minute înainte de final, fostul lord al lui Chelsea, Lampard, a majorat diferența de pe tabelă pentru echipa sa. În minutul 88, francezul Clichy a stabilit scorul final, 3-0 pentru City.

Trupa lui Pellegrini ajunge la 27 de puncte și este pe locul 2 în campionat cu 6 puncte mai puțin față de liderul autoritar, Chelsea.

Altfel, cu o zi înaintea derby-ului cu Manchester City, fundasul sătmărean a acordat autografe fanilor “sfintilor” la unul dintre magazinele oficiale ale clubului. Alaturi de el a fost si sarbul Dusan Tadic.

Fanii echipei britanice s-au amuzat pe seama puloverelor purtate de cei doi fotbalisti, intrebandu-se pe Twiter daca acesta este noul echipament pe perioada sarbatorilor.

Fotbalistul sătmărean Florin Gardos a decis sa ramana cu o ora peste programul stabilit pentru ca toata lumea prezenta la magazin sa poata primi autografe.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts