Imagini incendiare! Ce manevra a facut o concurenta de la Burlacul dupa ce a jucat la doua capete si a ramas fara iubit!5

Cea mai fierbinte olteanca din showbiz a luat masuri disperate pentru a-si gasi un iubit in preajma sarbatorilor, asta dupa ce a alergat dupa doi barbate in acelasi timp, dar i-a pierdut pe amandoi!

Isabela Staic, fosta concurenta a emisiunii “Burlacul”, a trait o poveste de dragoste cu tanarul Nicolae Lacatusu, cunoscut drept “jandarmul cu voce de aur”. Asa de mult s-au placut, incat l-a dus acasa, la parintii ei! Minunea nu a durat insa foarte mult, iar olteanca focoasa l-a lasat si si-a gasit un alt iubit care nu era celebru.

In acelasi timp, Isabela a pus ochii pe Nicolae Mitea, la scurt timp dupa ce acesta s-a desparit de Andreea Tonciu. Cand toata lumea dadea ca sigura o relatie intre ei, se pare ca fotbalistul nu si-a dorit sa mearga mai departe, iar olteanca a ramas cu buza umflata. Asta in conditiile in care isi parasisese iubitul special pentru atacant.

A pozat dezbracata

Isabela a fost componentă la emisiunea “Burlacul”, unde a dorit să-i cucerească inima lui Vladimir Draghia. Fara succes, insa.

Cum nu are prea mult noroc in dragoste, olteanca pare totusi perseverenta sa-si reface viata sentimenmtala sis a atraga noi pretendenti, chiar daca pentru asta inseamna ca trebuie sa se dezbrace.

Zis si facut! Isabela a pozat in desuuri sexy, in care si-a aratat bustul impresionant, iar imaginile au ajuns pe net, poate-poate asa isi va gasi si ea jumatatea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts