Încep festivităţile de final de andjst

Sfârşitul de an aduce şi festivităţi de premiere în sportul sătmărean. “Gala Laureaţilor Sportului Sătmarean 2014”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare va avea loc cel mai probabil pe 19 decembrie.

Tocmai pentru aceea, conducerea DJST invită conducătorii structurilor sportive din judeţ la şedinţa de validare a rezultatelor obţinute de sportivii sătmăreni în anul 2014, pentru data de luni 15 decembrie, de la ora 12.00, la sediul instituţiei, de pe str. Vasile Conta nr. 2. Asta înseamnă, că în linii mari se va întocmi clasamentul, topul primilor sportivi ai judeţului, pe două categorii: sporturi olimpice şi sporturi neolimpice. Tot atunci vom afla exact data la care va avea loc gala, ora şi locul festivităţii.

În plus, cluburile sportive sunt rugate să transmită către D.J.S.T. Satu Mare rezultatele obţinute de sportivii proprii la concursurile oficiale naţionale şi internaţionale, la fax: 0261-711.604 sau e-mail: djst.satumare@mts.ro.

Şi Liceul cu Program Sportiv va premia cei mai buni elevi şi sportivi pe anul 2014. Evenimentul este programat, conform celor declarate de directorul Ionel Păcurariu, joi, 18 decembrie, de la ora 17.00 în sala Gheorghe Gyurkan. De săptămâna viitoare vom prezenta programul şi sportivii emblematici la fiecare ramură în parte.
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts