Înfrângere categorică în faţa NorvegieiEchipa nationala de handbal feminin a României a pierdut categoric meciul de debut la Campionatele Europene, scor 19-27, in fata Norvegiei, campioana olimpica en-titre.

România incepea destul de slab jocul cu Norvegia, fiind condusa dupa aproximativ 10 minute cu 6-2. Multe pase gresite, nesincronizari in atac si o aparare poate prea permisiva, circumstante care au facut ca Norvegia sa conduca inca de la debut la 5-6 goluri diferenta.

Neagu a impresioant cu goluri de la 9 metri, dar a fost mult prea putin. La pauza, Norvegia conducea cu 16-7, printre remarcate aflandu-se Heidi Lokke, Nora Mork sau Kristiansen.

Nici partea secunda nu a inceput mai stralucit pentru romance, care minute in sir nu au gasit calea catre poarta adversa. De remarcat faptul ca in primele 10 minute ale partii secunde, romancele au marcat de doar doua ori… Diferenta de valoare a fost fara indoiala imensa intre cele doua echipe, fiind vizibil faptul ca Norvegia este echipa mai versata, mai experimentata, mai vivace, mult mai rapida in ofensiva si mai atenta in aparare. De celalalta parte, Romania s-a bazat prea mult pe aruncarile lui Neagu de la 9 metri, a mizat mult prea putin pe extreme, a atacat cu multa lentoare.

Scorul final a fost 27-19 pentru Norvegia. Pentru Romania, urmeaza meciul de azi cu Danemarca.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts