Lenard Berei, bun şi în Ucrainaberei

La sfârşitul săptămânii care s-a încheiat, oraşul ucrainean Beregovo a fost gazda unui foarte puternic turneu internaţional de lupte, cu peste 450 de sportivi la start. De la CS Satu Mare-Cetate Ardud au fost prezenţi Peter Peck, Sandor Peck, Gerhard Diczik, Lenard Berei, Cristian Szabo şi Andrei Barbul, alături de antrenorul Francisc Szabo.

Doi dintre sportivi au reuşit să se claseze pe podium. La 63 kg Peter Peck s-a clasat pe doi, performer fiind Lenard Berei la 100 de kg, care a fost imbatabil pe saltea. În rest, luptătorii de la CS-Cetate au intrat pe tabloul de 16.

Urmează în week-end tradiţionala Cupă Cetate Ardud, unde şi-au anunţat prezenţa aproximativ 300 de sportivi din Ucraina, Slovacia, Ungaria, Rep. Moldova, Serbia, Croaţia şi de la peste 20 de cluburi din ţară, printre care şi cei de la CS-Cetate.

Turneul este rezervat copiilor, cadeţilor şi juniorilor, iar organizatorii invită toate fostele glorii ale luptelor din judeţ să vină la Ardud, în sala de sport a Colegiului Tehnic din localitate.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts