More


  Liceul Ortodox Steinhardt a câştigat Cupa Moş Nicolae

  - Advertisement -

  steinhardt

  Sala de sport a Colegiului Tehnic Traian Vuia a găzduit prima ediţie a Cupei Moş Nicolae, organizată de Liceul Teologic Ortodox Nicolae Steinhardt, cu ocazia Zilelor Liceului.

  Ieri s-au jucat fazele eliminatorii, în total participând opt echipe de la C.N. Mihai Eminescu, L.T. Traian Vuia, C.N. Ioan Slavici, C.N. D-na Stanca, C.T.O. Nicolae Steinhardt, Gr. Şc. I.C. Brătianu, Gr. Şc. Ham Janos şi Liceul Teologic Reformat.

  În urma disputării jocurilor din grupe, s-au aflat echipele din top 4. Astfel, în finala mică Colegiul Eminescu a trecut de I.C. Brătianu cu 2-1, mai apoi toţi ochii fiind aţintiţi spre marea finală. Acolo unde s-au confruntat elevii de la Steinhardt şi cei de la Traian Vuia, respectiv cei doi profesori Sabău, Cristian pe de o parte şi Ionică de celalaltă. Prima echipă a reuşit să se impună cu 1-0 şi să câştige cupa, la capătul unui meci foarte disputat.

  Din partea organizatorilor, participanţii au primit cupe, medalii, diplome, iar surpriza directorului Gabriel Groza a constat în premii surpriză, icoane şi calendare pentru câştigători. Iar la final, cele mai bune echipe au fost recompensate şi cu pizza şi suc din belşug.

  Au fost acordate şi premii speciale celor mai în formă fotbalişti. Cel mai bun portar a fost desemnat George Mădăras (Steinhardt), cel mai tehnic jucător a fost Denis Chivari (Steinhardt), iar golgeterul turneului Mirel Boitor (Traian Vuia).
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img