Luna superlativelor…11-Sport_SzMH

E final de an şi a cam venit momentul bilanţului pentru sportul sătmărean. Iar ziarul nostru vă propune un nou episod al Superlativelor sportului sătmărean. După reuşita de anul trecut când sondajul marca GNV a adunat mii de vizualizări şi a stârnit un interes deosebit în rândul iubitorilor de sport venim acum şi la finalul lui 2014 cu noi nominalizări.

În această săptămână vom prezenta nominalizările şi vom anunţa regulile jocului, urmând ca votarea să aibă loc timp de trei săptămâni, în perioada 8-29 decembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi după Crăciun, iar premierea lor va avea loc în prima lună a anului viitor. Avem de unde alege, chiar dacă în unele sporturi era loc de rezultate mai bune, însă e important să ne premiem şi să ne promovăm valorile locale. Ne aşteaptă o lună de voturi, calcule, şi de emoţii pentru toţi cei implicaţi. Sigur că ne-am fi dorit să avem pe listă doar medaliaţi la mondiale, europene sau naţionale de seniori sau juniori ori să vorbim de rezultate de excepţie la fotbal , baschet , volei sau handbal…Doar că din toate cele petrecute în 2014 în sportul sătmărean lucrăm cum se spune cu materialul clientului …aşa că de săptămâna viitoare vă invităm pe site-ul GNV . La vot!

Aşadar, pe site-ul www.gazetanord-vest.ro, începând de luni, 8 decembrie, puteţi vota Superlativele Anului 2014 din sportul sătmărean. Aceste voturi vor fi contabilizate, iar în prima ediţie din 2015 a emisiunii Săptămâna Sportivă de la Nord Vest TV vor fi anunţaţi câştigătorii, care vor sosi rând pe rând în studioul nostru şi vor fi premiaţi de redacţia sport. Vă aşteaptă câteva surprize, iar categoriile, şapte la număr, unde puteţi să vă exprimaţi dorinţele vor fi următoarele:

– cel mai bun jucător de la FC Olimpia
– cel mai bun jucător din Liga a IV-a Elite
– cel mai bun antrenor din Liga a IV-a Elite
– cel mai bun arbitru din Liga a IV-a Elite
– sportivul anului din judeţul Satu Mare
– cel mai bun antrenor din judeţul Satu Mare
– oamenii anului 2014

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts