More


  “Luptătorul“ Ovidiu Lăpuşte, cel mai bun pugilist

  - Advertisement -

  box

  Şi secţia de box a AS Olimpia Căuaş a ajuns la ceasul bilanţului. Preşedintele secţiei, Florin Mulcuţan, cel care a dorit înfiinţarea acestei noi secţii, a întocmit un clasament cu performerii anului 2014.

  Primul loc este ocupat de Ovidiu Lăpuşte, luptătorul din Ardud, care a obţinut o medalie de bronz la Campionatele Naţionale de Speranţe Olimpice. Pe doi se află Ciprian Meszaros, cu două locuri cinci la C.N. de tineret şi la Naţionalele de Speranţe Olimpice, dar şi Raul Şerban, cu aceleaşi performanţe. Podiumul este completat de Ştefan Cherecheş, care are în palmares un loc cinci la Naţionalele de tineret. Locul patru îi revine lui Andrei Mărcuş, cu un loc cinci la C.N. de juniori. La fete, numărul unu este Erika Buttyan, cea care s-a clasat pe cinci la Naţionalele de seniori. Aceşti sportivi sunt pregătiţi de antrenorul coordonator Iosif Sandor şi de secundul Mihai Stan.

  Este normal să menţionăm şi cei care susţin boxul din Căuaş, iar aici îi amintim pe preşedintele clubului Florin Cosma, preşedintele secţiei şi vicepreşedintele clubului Florin Mulcuţan, Primăria şi Consiliul Local Căuaş şi bineînţeles toţi cei care au fost alături cu sufletul de acest sport de tradiţie în judeţ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img