Mani Gyenes, Revelion departe de casăAventura sătmăreanului Emanuel Gyenes la Raliul Dakar a început. Imediat după ce a sărbătorit Crăciunul în familie, pe 28 decembrie a luat avionul cu direcţia Buenos Aires. Loc de unde, pe 4 ianuarie 2015 se va da startul celui mai dur raliu din lume.

Gyenes şi echipa sa fac ultimele pregătiri pentru ca totul să iasă bine. Ieri, Mani şi staff-ul său au ajuns în port de unde şi-au luat motocicleta şi maşina de asistenţă, pentru a pregăti ultimele setări. Verificarea tehnică şi administrativă este programată pentru a doua zi din an, aşa că sătmăreanul îşi va petrece Revelionul la mii de km de casă, în inima Argentinei.

Startul festiv este programat pe 3 ianuarie 2015, iar o zi mai târziu începe competiţia oficială, cu prima etapă de la Buenos Aires la Villa Carlos Paz, etapă care numără aproximativ 860 de km, adică pe 4 ianuarie.

Rider-ul sătmărean va concura şi la clasa Maraton, acolo unde în 2011 a reuşit să încheie primul. Mani revine la Raliul Dakar după o pauză de doi ani, sub culorile unui nou club sătmărean, Autonet Motorcycle Team.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts