Marian Halas, numărul 1 la CSMJudo2

Odată cu finalul de an, cluburile şi secţiile sportive îşi întocmesc clasamente cu medaliaţii şi performerii din 2014. A venit şi rândul secţiei de judo de la CSM Satu Mare să prezinte un top cu cei mai valoroşi sportivi care au fost la înălţime pe tot parcursul anului.

Astfel, judoka de la CSM Satu Mare au un palmares de invidiat cu 22 de medalii naționale (9 medalii de aur, 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz), respectiv 19 medalii internaționale (10 medalii de aur, o medalie de argint și 8 medalii de bronz).

Mai mult, în premieră, CSM Satu Mare a evoluat cu echipa în Divizia A unde a reușit o performanță remarcabilă, clasându-se pe locul trei.

În continuare vă prezentăm lista cu cei mai bine clasați judoka din cadrul CSM Satu Mare:

1.Marian Halas, 2.Cristian Bodîrlău, 3.Lorand Samel, 4.Remus Lazea, 5.Eduard Nicolaescu 6.Cristian Sereș, 7.Amado Lazea, 8.Ovidiu Pop, 9.Vasile Fușle jr., 10. Florin Fușle. Antrenorii acestor sportivi sunt Marian Halas și Vasile Fușle. Mai mult, de menţionat că cinci dintre sportivii secției de judo a CSM se regăsesc și în primii zece sportivi ai judeţului Satu Mare.

Sportivul anului, Lorand Samel este clasat pe locul trei în acest top deoarece are dublă legitimare, clubul “mamă“ fiind CS Unio, la fel şi Cristian Şereş.

De remarcat că secția de judo mai cuprinde și două grupe de copii care se arată a fi de perspectivă și începând din startul anului viitor va fi creată o nouă grupă de copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts