Miss Africa de Sud a fost incoronata Miss World 2014!8

Aproximativ 1 miliard de oameni din intreaga lume au urmarit finala Miss World 2014 care a avut loc duminica, 14 decembrie, in Londra. Cele trei mari finaliste au fost Miss Ungaria, Edina Kulcsar, Miss Statele Unite, Elizabeth Safrit, si Miss Africa de Sud, Rolene Strauss, aceasta din urma fiind incoronata marea castigatoare a serii si Miss World 2014.

121 de tari si-au trimis reprezentantele la aceasta a 64-a editie a competitiei Miss World, care a inclus un concurs de costume de plaja, un concurs de talente, unul de dans, dar si o dezbatere la Oxford Union. Studenta in anul 4 la medicina, Strauss a impresionat juriul cu frumusetea, dar si cu inteligenta si naturaletea sa, astfel ca la final a fost fericita castigatoare a coroanei pentru cea mai frumoasa femeie din lume inmanata de catre Megan Young, Miss Philippine si Miss World 2013. „Sunt aici azi multumita oportunitatilor pe care le-am primit si mi-ar placea sa le ofer si altora aceleasi oportunitati; educatia, oportunitatea de a fi educat, de a face alegeri sanatoase si de a-ti trai visul”, a spus Strauss.

Competitia de anul acesta a fost marcata de moartea tragica a Mariei Jose Alvarado, Miss Honduras, care a fost impuscata alaturi de sora sa luna trecuta. Politia din Honduras l-a acuzat pe prietenul surorii Mariei pentru impuscarea celor doua fete dupa ce si-a vazut iubita dansand alaturi de un alt barbat la o petrecere. Strauss, nou incoronata Miss World, dar si alte fete din competitie, vor calatori in America Centrala pentru a contrui o scoala in numele celor doua surori ucise.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts