Moş Nicolae, darnic cu luptătoriilupte

Moş Nicolae a ajuns luni seara şi în sala de lupte de la Mădăras. Peste 45 de copii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au primit cadouri la final de antrenament şi au făcut o poză alături de Moşul.

Spiriduşii lui Moş Nicolae au fost ajutaţi de primarul Ovidiu Duma, dar şi de Consiliul Local Ardud şi inimosul preşedinte de AJF, Ştefan Szilagyi un iubitor şi un fost practicant al luptelor în trecut, cei care au umplut sacul cu multe cadouri. Aici amintim şi CS Satu Mare, care prin directorul Marcel Tarţa, care şi la turneul din week-end din Ardud a fost trup şi suflet dedicat luptelor.

CS-Cetate nu intră în vacanţă, la finalul săptămânii, sportivii urmând să participe la două turnee, unul la Câmpulung şi altul la Timişoara, iar peste încă o săptămână la Arad, respectiv Croaţia.

Iar după turneul din week-end de la Ardud, felicitările nu au contenit să vină la adresa organizatorilor, iar linia telefonică a antrenorului Tudor Barbul s-a înroşit de numărul mare de apeluri din ţară, dar şi din străinătate.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts