More


  Moşu’ darnic şi cu fetele de la Juniorul

  - Advertisement -

  juniorul

  Juniorul a continuat seria de premieri de final de an. Iar Moş Crăciun , după ce a trecut pe la toate grupele de băieţi, a sosit şi la echipa de fete.

  Managerul clubului, Dacian Nastai, s-a arătat extrem de încâtat de faptul că în acest an fotbalul feminin a crescut în valoare şi la Satu Mare.

  “Unul dintre obiectivele clubului nostru pentru anul 2014 a fost si acela de a incepe selectia la sectia de fotbal fete. Obiectiv ambitios tinand cond de zambetul cu care am fost intampinati de multi iubitori ai fotbalului. Dar iata că numai dupa cateva luni ne mandrim cu aceste fete si normal cu munca depusa de profesorul Liviu Ivasuc”, a spus Dacian Nastai, extrem de mândru că are probabil singura grupă de fotbal feminin din judeţ.

  La festivitatea de sfarsit de an au participat fostii colegi de echipa ai profesorului Liviu Ivasuc : Heil Walter, Florin Muresan, Suta Marius, Miron Bogdan, Ervin Zsiga alături de antrenorii Călin Domuţa şi Nelu Donca. Fetele au primit pe langa calendare, fanioane si un tort in culorile clubului.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img