Ne-a bătut liderulpicture-125

Handbaliştii de la CSM Satu Mare şi-au luat rămas bun sâmbătă de la suporteri şi de la sala Ecaterina Both, după ultimul joc al anului, chiar în faţa liderului, HC Reşiţa. Din păcate, elevii lui Nicolae Istrate au pierdut la limită, 35-36, dar reşiţenii parcă nu au arătat că sunt de neînvins.

Până la pauză nici una dintre formaţii nu a reuşit să se desprindă decisiv, după primele 30 de minute tabela arătând 16-16, CSM-ul conducând pe rând cu 11-10 şi 13-12. La revenirea de la cabine reşiţenii au părut mai proaspeţi, desprinzându-se chiar şi la şapte goluri, 22-29, în minutul 45. Finalul a fost însă al sătmărenilor care au revenit şi s-au apropiat ameninţător dar nu suficient să scoată cel puţin un punct. Oricum ar fi fost foarte greu, pentru că, de fiecare dată când reintram în joc, fluieraşii din Maramureş, Moldovan şi Gherman au avut grijă să ne taie din elan. Ba mai mult, în minutul 40, la un fault asupra lui Klaus Ungar, acesta a protestat, a primit două minute de penalizare, iar mai apoi cartonaşul roşu, arbitrii ameninţând că extrema noastră nu va mai juca niciodată handbal.

S-a terminat 35-36, iar băieţii noştri au demonstrat, la fel ca şi baschetbalistele vineri, că determinarea şi devotamentul faţă de echipă sunt mai presus decât restanţele financiare. Au marcat pentru CSM Olah 11 (3-7m), Clipea, Morar şi Cristescu câte 6, Ungar şi Mateş câte 3. În poartă Cioroiu a avut 6 intervenţii, iar Pogynă două. Au mai evoluat Santeiu şi Pop.

La final, antrenorul Nicolae Istrate a declarat că echipa sa a fost la înălţime, dar că arbitrii au avut grijă ca oaspeţii să iasă învingători.“Felicit băieţii pentru jocul foarte bun. Fără Jurj şi Mureşan, oameni de bază am pus probleme formaţiei care nu a pierdut nici un meci în seria B. Din păcate prestaţia arbitrilor a lăsat de dorit, consider că Reşiţa nu avea nevoie de ajutor suplimentar pentru a se impune la Satu Mare. Urmează o vacanţă binemeritată, sper ca la revenirea de după pauză să avem tot lotul valid pentru a ne pregăti normal“, a declarat Istrate.

Reunirea lotului este programată pe 12 ianuarie, iar primul meci din campionat va avea loc pe 14 februarie, la Satu Mare, cu U Cluj.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts