O victorie de Moş Nicolae?oli

Olimpia îşi doreşte o victorie în ultimul meci al anului pentru a rămâne în apropierea locurilor de play-off. Partida de azi cu CS Mioveni se anunţă a fi una extrem de dificilă dacă ţinem cont de condiţiile meteo , de starea terenului şi de faptul că argeşenii vin la Satu Mare cu orgoliul rănit după eliminarea lipsită de fair play din Cupa României.

Din fericire problemele medicale din lotul galben-albaştrilor par a se fi rezolvat. ”Iuhas se simte mai bine iar Munteanu s-a antrenat normal . Şi Gavrilescu e apt de joc” ne-a spus ieri antrenorul Tibi Csik.

De partea cealaltă antrenorul Claudiu Niculescu îşi revine greu după meciul de marţi din cupă, pierdut pe final cu 4-3.

“Am revăzut imaginile de câteva ori şi tot nu-mi vine să cred. În România nu am mai văzut aşa ceva. Jucătorii mei au crezut că vor da mingea înapoi, dar a fost prea târziu când şi-au dat seama că nu vor face acest lucru. Pe site-ul ProSport am urmărit câteva clipuri în care unele echipe s-au dat la o parte după ce au înscris astfel de goluri. Dar asta s-a întâmplat în ţări cu fotbal civilizat. Mai avem un meci în Liga 2, la Satu Mare. Noi am avut instalaţie de încălzire la Piteşti, dar nu a făcut faţă, ai văzut cum arăta terenul. Cât despre viitor, voi vorbi în următoarele zile. Vreau să închei turul la Mioveni şi apoi să văd ce voi face. Nu vreau să vorbesc mai mult” a spus Claudiu Niculescu pentru site-ul liga2.ro.

În tur Olimpia a pierdut la Piteşti, 0-1 cu CS Mioveni, după un gol încasat în minutul 90 dintr-un penalty vehement contestat atunci de fostul antrenor al galben-albaştrilor, Cosmin Bodea.

Partida va începe la ora 11 iar preţul unui bilet a rămas la 5 lei.

Olimpia ar putea începe partida cu Anca – Munteanu, Heil, Mureşan, Iuhas – Gavrilescu, Onicaş, Schvarzkopf, Bic – Bujor, Boştină.

Programul etapei de azi
ACS Poli Timişoara – CS Metalul Reşiţa
FC Bihor Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea
FC Olimpia Satu Mare – CS Mioveni
FC Olt Slatina – Şoimii Pâncota
Unirea Tărlungeni – AFC Fortuna

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts