O victorie logicăBaschet41

În ciuda oboselii acumulate după o deplasare lungă, ce a inclus şi un meci la Alba Iulia, baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus ieri la Craiova pe terenul ultimei clasate. Un succes venit oarecum logic, scor 92-60, dacă ţinem cont de diferenţa mare de valoare şi de experienţă dintre cele două formaţii.

Oltencele cu un lot format în mare parte din junioare ocupă ultima poziţie a clasamentului şi cu greu pot emite pretenţii de salvare de la retrogradare.

În aceste condiţii Orosz, Ferenczi, Laza şi Adams au făcut legea sub panouri şi CSM-ul a condus de la un capăt la altul al meciului. Pe sferturi 29-16, 27-8, 24-18 şi 12-18.

Andreea Orosz a fost din nou cea mai bună marcatoare, cu 22 puncte – fiind urmată de Ferenczi cu 20, Adams 17 , Laza -12, Radovic, Szmutku-7, Manta-4, Voica-2.

De la gazde Moţăţeanu-17, Ninu-18 şi Pop – 10, Matei-9 şi Lungu-6 au înscris toate punctele.

Pentru CSM Satu Mare a mai rămas de jucat un singur meci în acest an, pe 12 decembrie pe teren propriu cu Phoenix Galaţi.

Din păcate pe foaia de joc nu a mai apărut şi americanca Toccara Ross. Aceasta s-a despărţit de CSM Satu Mare şi a plecat ieri acasă în SUA , motivul invocat fiind cel legat de problemele financiare prin care trece clubul şi mai ales de şansele foarte mici de a-şi primi ultimele două salarii din acest an.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts