Patru locuri întâi pentru CS-Cetate la TimişoaraLuptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au participat la sfârşitul săptămânii care s-a încheiat la două competiţii în ţară, una la Timişoara şi una la Câmpulung Muscel. În Banat au concurat Trandafir Silaghi, Remus Cardoş, Andrei Barbul, Paul Oros, Andreea Pataki, Marian Zaha, Raul Zarzu şi Sabinel Lobonţ.

Delegaţia sătmăreană a reuşit nu mai puţin de patru locuri întâi prin Raul Zarzu (28 kg), Paul Oros (32 kg), Marian Zaha (35 kg) şi Andrei Barbul (58 kg). Pe locul trei s-a clasat Remus Cardoş (28 kg), iar Silaghi Trandafir, la aceeaşi categorie, a terminat concursul pe cinci. Tot pe cinci s-a clasat şi Sabinel Lobonţ la 54 kg, iar delegaţia a fost condusă de antrenorul Tudor Barbul.

La Câmpulung au intrat pe saltea Cătălin David, Gheorghe Dângă şi Răzvan Filip, supervizaţi de antrenorul Ludovic Lieb. Însă aceştia nu s-au clasat pe podium.

Pentru luptători urmează un nou week-end încărcat, tot cu două turnee, unul la Arad şi altul în Croaţia, după care vor avea câteva zile libere binemeritate după un an lung şi dificil, dar cu rezultate notabile.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts