More


  Ponta: Soluția rapidă la cererea DNA este demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu

  =

  1

  Premierul Victor Ponta a solicitat miercuri demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu, după ce plenul Camerei Deputaților a respins solicitarea ministrului Justiției de încuviințare a arestării acestuia.

  “Indiferent de procedurile parlamentare, există o soluție pentru ca cererea DNA să primească un răspuns rapid: demisia deputatului PDL Cătălin Teodorescu! Noi am respectat această soluție în cazul unui parlamentar propriu, nu văd de ce nu ar funcționa și în cazul unui parlamentar PDL. Altfel, sunt sigur că se va găsi o soluție pentru a nu obstrucționa justiția în zilele următoare”, a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

  Plenul Camerei Deputaților a respins miercuri cererea ministrului Justiției de încuviințare a arestării preventive a deputatului PDL Cătălin Teodorescu, care este acuzat de abuz în serviciu în dosarul în care este implicată și fosta șefă a DIICOT Alina Bica.

  Ulterior, Teodorescu s-a prezentat la DNA, unde procurorii l-au anunțat că va fi cercetat penal sub control judiciar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img