More


  Prima zi a Cupei 1 Decembrie la floretă

  - Advertisement -

  scrima

  Tradiţionala Cupă 1 Decembrie la scrimă a debutat ieri la Satu Mare cu trei categorii de vârstă, la floretă. Sala Alexandru Csipler a devenit zilele acestea polul scrimei din ţară, sală care s-a umplut de copii, antrenori şi părinţi, mai ales că prima probă a fost cea de floret masculin, categoria 9-10 ani. La acest concurs participă floretişti atât de la cluburile importante din ţară dar şi din străinătate, Ungaria, Ucraina şi Slovacia.

  Peste 20 de participanţi s-au întrecut la această categorie, unde nici un sătmărean de la CS nu a intrat în primii opt. Astfel, pe 18 s-a clasat Răzvan Noja, pe 20 Mark Simon, iar pe 21 Matei Ferghie, aceştia fiind la primul lor concurs important. Câştigător a ieşit Mihnea Surcel de la ACS Balestra.

  Competiţia a continuat apoi cu proba feminină la aceeaşi categorie. Nici aici clubul sătmărean nu a avut reprezentantă în primele opt, concursul fiind câştigat de Cătălina Apostol tot de la ACS Balestra.

  Ziua s-a încheiat cu întrecerile la floretă masculin 11-12 ani, acolo unde rezultatele nu ne-au parvenit până la închiderea ediţiei.

  Cupa 1 Decembrie la floretă continuă azi şi mâine după următorul program:
  Azi
  – 9:00 – floretă feminin, 11-12 ani
  – 11:00 – floretă masculin, 13-14 ani
  – 13:00 – floretă feminin, 13-14 ani
  Mâine
  – 9:00 – floretă masculin, 15-16 ani
  – 11:00 – floretă feminin, 15-16 ani
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img