More

    Punct final al ultimului turneu din an

    sah

    Centrul Cultural G. M. Zamfirescu, găzduit timp de trei zile un turneu puternic de șah, ultimul din acest an. “Chess Week-end” no. 18 a strâns peste 60 de șahiști la turneele organizate pe mai multe categorii de vârstă. Turneul A, open-ul general, a fost câștigat de către Andrei Bonte, sportiv de la CS Șah Club Galați. Pe locul 2 a terminat sătmăreanul Alin Ardelean de la ACS “Petra-Șah”, urmat de Attila Szabo (Baia Mare) și Ferenc Lengyel. Pe lângă diplome și cupe s-au oferit și premii în bani: 1.000 lei/ 600/400/300. La turneul juniorilor legitimați, cel mai bun s-a dovedit a fi David Deac de la CS Voința Satu Mare, urmat de Rareș Bobei (Voința) și Angelo Foitos (CS Unio Satu Mare). La categoria nelegitimați, pe primul loc s-a clasat Matyas Szegedi (Unio), pe locul 2 Ștefan Viziteu (Voința), iar pe locul 3 Paul Câmpan (Voința). S-a făcut și un clasament pe categorii de vârstă, astfel cei mai buni au fost:

    – U12: locul 1.David Deac (Voința)
    – U10: băieți – 1.Traian Tămâian (Voința), fete:1 Alexandra Leiti (Unio), 2. Maia Suciu (Unio)
    – U8: băieți – 1.Rareș Bobei (Voința), 2.Angelo Foitos (Unio), 3.Peter Koatona (Voința), fete – 1.Ștefania Sălăjan (Unio), 2.Cezara Luca (Voința), 3.Riana Rotar (Unio)
    – U6: băieți – 1.Mihai Angheluș (Unio), 2.Paul Pop Darius (Unio), 3.Rareș Șerban (Voința), fete – 1.Alexandra Țicovean (Voința).

    Cu toții au fost premiați cu diplome și cupe. Organizatorii Ciprian Muntean și Zoltan Pall doresc să-i felicite pe toți participanții și să le ureze Sărbători Fericite!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE