More


  Record de participare la Memorialul Vali Pădureanu

  - Advertisement -

  table

  La fiecare final de an, Norbert Reimer şi Friend’s Caffe organizează Memorialul Vali Pădureanu la table, în cinstea celui care a fost un împătimit al acestui joc şi care a câştigat o mulţime de campionate.

  Ediţia a treia a bătut recordul de participare, 68 de iubitori ai tablelor fiind înscrişi la competiţia din week-end. Evenimentul s-a încheiat undeva spre dimineaţă, iar cei mai buni şi norocoşi dintre aceştia s-au ales cu premii consistente din partea organizatorilor. Primul loc a fost adjudecat de Vlad Mariş (Moţu), învingându-l în finală pe Samirel Ardeleanu. Podiumul a fost completat de Florin A., care a făcut un gest măreţ. Şi-a donat premiul unor copii care suferă de o boală necruţătoare, cancer.

  Şi acesta nu a fost ultimul turneu din an, pentru că marele absent, Mihai Hoban, a organizat duminică un mini-turneu la care s-au înscris peste 30 de jucători.

  În încheiere, Norbert Reimer doreşte pe această cale să mulţumească tuturor celor care pe parcursul anului au fost prezenţi la turneele săptămânale şi le urează acestora Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img