Şanse mici de Final Fourbaschet

Returul sferturilor de finală ale Cupei României se încheie cu duelul de la Alba Iulia, dintre CSU şi CSM Satu Mare. În tur, elevele lui Miroslav Popov s-au impus cu 87-80 în sala Ecaterina Both, luând o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinale. Acolo unde au ajuns deja ICIM Arad, Sepsi Sf. Gheorghe şi CSBT Alexandria.

Meciul este programat la Sala Sporturilor din Alba Iulia, astăzi de la ora 16.00. Gazdele de azi pornesc ca favorite certe în faţa unei echipe care nu se mai află în topul Ligii Naţionale ca şi sezoanele trecute.

Nu sunt probleme medicale în ceea ce priveşte lotul sătmărean, însă, gurile rele spun că atmosfera în sânul echipei nu este una tocmai plăcută. Cauza principală este neplata salariilor de ceva vreme, jucătoarele urmând să fie puse de către impresari în situaţia de a nu mai evolua pentru Satu Mare. Delegaţia va fi condusă de antrenoarea Adriana Pricop, urmând să pornească la drum în această dimineaţă, în jurul orei 9.00.

Rezultatele din sferturile de finală ale Cupei României:
Univ Goldis ICIM Arad – CS Phoenix Galati 83:70 şi 77:67
CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 80:87, returul se joacă azi
CSBT Alexandria – U Cluj Napoca 94:56 şi 81:71
Danzio Timişoara – Sepsi Sf. Gheorghe 43:65 şi 50:80
Imediat după acest joc, CSM Satu Mare se va deplasa la Craiova, pentru primul meci din returul Ligii Naţionale cu SCM, care va avea loc joi de la ora 12.00.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts