More


  Spectacol sportiv garantat la Ardud

  - Advertisement -

  ardud

  Pentru a prefaţa ediţia cu numărul şase a Cupei Cetate Ardud la lupte, antrenorul Tudor Barbul, primarul Ovidiu Duma, secretarul Cristian Micle şi preşedintele AJL, Daniel Chiorean, au susţinut ieri o conferinţă de presă.

  Acest turneu internaţional adună la sala Colegiului Tehnic Ardud luptători de la cele mai tari cluburi din ţară, dar şi din Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi Republica Moldova. Antrenorul Tudor Barbul a vorbit despre eforturile care s-au făcut pentru ca această cupă să poată avea loc. “E un efort mare să organizezi o astfel de competiţie. Sigur nu am fi reuşit acest lucru fără sprijinul Primăriei Ardud şi Consiliului Local, dar şi al unor firme sau oameni cu suflet mare. Peste 300 de sportivi vor sosi la Ardud, pentru că le place aici şi vin cu plăcere“, a spus Barbul. De la CS Satu Mare-Cetate Ardud vor participa un număr de 33 de sportivi, care vor concura, în mare parte, la o categorie de vârstă superioară. Dintre invitaţii de marcă ce vor fi prezenţi la sală îi amintim pe antrenorul federal Petre Onciu, arbitrii Simion Popescu şi Lazăr Ovidiu, ultimul oficiind la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice. Nu va lipsi nici lotul naţional de cadeţi sau vicepreşedintele FRL, Dumitru Mugurel. Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, s-a arătat plăcut surprins că această cupă a devenit deja una tradiţională, ajungând la ediţia a şasea. “Mă bucur că am ajuns la ediţia cu numărul şase, am pornit cu speranţe de la prima ediţie. Nu am crezut că într-un timp atât de scurt acest turneu va ajunge de o anvergură impresionantă. Sper să reuşim să fim gazde bune, iar sportivii să obţină rezultate foarte bune, pentru că au demonstrat de-a lungul anilor că sunt adevăraţi campioni“, a concluzionat primarul Duma. Secretarul Cristian Micle a fost în asentimentul celorlalţi interlocutori. “Mă bucur că Ardudul găzduieşte un turneu de talie internaţională. Încercăm să susţinem atât cultura cât şi sportul. Această ediţie va fi o reuşită şi sperăm să avem în continuare susţinerea Consiliului Judeţean“, a precizat Micle. Referitor la programul competiţiei, azi va avea loc proba cântarului şi mai apoi dineul oficial. Urmând ca sâmbătă, de la ora 9.30 să se dea drumul competiţiei propriu-zise, pe cele două suprafeţe de luptă, pentru că în total, la copii, cadeţi şi juniori vor fi 24 de categorii de greutate.

  Iar la final, preşedintele AJ de Lupte a lansat invitaţia tuturor oamenilor de sport, foştilor luptători, iubitorilor şi locuitorilor care apreciază sportul luptelor.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img