More


  Suspendat în Liga 1, bun în Europa League

  - Advertisement -

  kovacs

  Interzis în Liga 1 în acest an, arbitrul careian Istvan Kovacs a fost delegat joi, în ultima etapă a grupelor Europa League la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

  Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Everton și FC Krasnodar, care va avea loc, mâine de la ora 22,05 (ora României), pe Goodison Park din Liverpool, în Grupa H a competiției. Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Miklos Istvan Nagy și Aurel Onița, arbitri asistenți adiționali vor fi Marius Avram și Adrian Comănescu, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Vasile Marinescu. Observator pentru arbitri la acest meci va fi portughezul Vítor Melo Pereira.

  Everton conduce cu 11 puncte în clasamentul grupei și este calificată în șaisprezecimile de finală. Pe locul secund se află VfL Wolfsburg , cu 7 p, LOSC Lille este a treia, cu 4 puncte, iar FC Krasnodar este ultima, cu 3 puncte. Un alt arbitru din România, Cristian Balaj va conduce partida dintre Fiorentina, echipa portarului român Ciprian Tătărușanu, și Dinamo Minsk, programată mâine de la 22,05, pe ”Stadio Artemio Franchi” din Florența, în Grupa K. Arbitri asistenți vor fi Sebastian Gheorghe și Ovidiu Artene, arbitri asistenți adiționali au fost desemnați Alexandru Tudor și Ovidiu Hațegan, în timp ce arbitru de rezervă va fi Octavian Șovre. Observator UEFA pentru arbitri a fost nominalizat ungurul Ferenc Szekely. Altfel, tot mâine în Europa League, Steaua va juca pe Naţional Arena cu Dinamo Kiev, de la ora 22.05 în vreme ce Astra merge în Austria pentru duelul cu Salzburg.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img