Tomis Constanța a stabilit un record național de 15 victorii consecutive3

CVM Tomis Constanța, campioana en titre a României la volei masculin, a stabilit un record istoric în România, cu 15 victorii consecutive reușite în acest sezon, relatează site-ul oficial al Confederației Europene de Volei (CEV).

Tomis a câștigat toate cele 15 partide disputate de la debutul sezonului 2014-2015, 11 în turul Diviziei A1 și patru în Grupa A a Ligii Campionilor, parcurs care a uimit mulți experți din lumea voleiului și care vine după ce anul trecut formația constănțeană s-a oprit în semifinalele Cupei CEV, eliminată de Paris Volley, formație care a câștigat ulterior competiția.

”Este, su siguranță, cel mai important record din cariera mea de până acum la jumătatea sezonului, să câștigăm toate meciurile”, a spus Andrei Spînu, component al echipei naționale a României. ”este un record personal, dar și unul al echipei. Avem patru victorii în Champions League și acest lucru este cel mai important realizat până acum. A fost un an extraordinar. Cunosc acest sentiment de invincibilitate din campionatul național, dar să fim neînvinși și în Champions League este ceva special”, a mai spus Spînu, citat de site-ul CEV.

”Vreau să le mulțumesc fanilor care au venit la meciurile noastre. Susținerea lor înseamnă mult, mai ales în momentele dificile. Ne-am dori și mai mulți spectatori la următoarele meciuri din Liga Campionilor. Dacă vor fi alături de noi și vor face gălăgie, ca să spun așa, ne vor ajuta să prelungim această serie de victorii”, a spus, la rândul său, liberoul sârb Nikola Rosic.

”Aceasta este pentru prima dată în cariera mea când reușesc un astfel de record, e ceva istoric pentru Tomis și pentru voleiul românesc, în același timp”, a subliniat antrenorul bulgar Martin Stoev. ”Vreau să menționez că toți cei care muncesc pentru club au contribuit la aceste 15 victorii. Suntem fericiți și ne bucurăm de sărbători, o binemeritată vacanță”, a adăugat tehnicianul.

Tomis, care este aproape de realizarea obiectivului, calificarea în premieră în faza play-off a Ligii Campionilor, își va relua pregătirile pe 3 ianuarie, la Dobrici, în Bulgaria, unde va petrece zece zile sub comanda antrenorilor Martin Stoev și Radu Began.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts