Ultimul meci pentru CSMMăcinată de probleme, în ceea ce priveşte neplata jucătoarelor, echipa de baschet de la CSM joacă în această seară ultimul meci din 2014, în cadrul etapei a 15-a, a doua a returului din Liga Naţională.

Fără Toccara Ross, care s-a transferat în Israel în plin sezon, şi cu Adriana Pricop reactivată ca jucătoare, CSM întâlneşte de la ora 18.00, în sala Ecaterina Both, echipa Phoenix Galaţi, echipă care a bătut Alba Iulia.

Partida va fi arbitrată de Răzvan Opriş din Sibiu şi Amalia Marchiş din Cluj Napoca, comisar FRB fiind desemnat Radu Bucerzan din Timişoara.

Acest Răzvan Opriş este arbitrul care a apărut în pamfletul site-ului de specialitate totalbaschet.ro, în care autorii articolului scriau faptul că managerul Iulian Sin, nemulţumit de prestaţia sa anterioară nu îl va mai invita la următoarea ediţie a Cupei Ion Creangă.

Din păcate situaţia la club pare din ce în ce mai cenuşie, asta după ce președintele CSM-ului, Valeriu Neagu, le-a transmis antrenorilor de la secţiile clubuluisă aducă la cunoştinţa sportivilor că nu se vor achita salarii în acest an, cu toate că aceştia au deja două luni de restanţe. Acesta a fost şi motivul pentru care Ross a părăsit gruparea sătmăreană, care după acest ultim meci s-ar putea despărţi mai mult ca sigur şi de alte jucătoare, nu doar străine ci chiar şi cele originare din Satu Mare. Trist dar adevărat!

Se mai joacă în etapa a 15-a: Târgovişte – Alexandria – s-a disputat aseară, Rapid – Craiova, Timişoara – Arad, Braşov – Alba Iulia şi Sf. Gheorghe – Nova Vita.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts