Un altfel de Crăciun pentru Florin Gardoș1

Fotbalistul satmarean Florin Gardos si-a petrecut Craciunul departe de casa. Acest lucru, insa, nu l-a impiedicat sa fie aproape de cei dragi lui.

Familia i-a facut o surpriza frumoasa si a luat primul avion cu destinatia Winchester si au petrecut seara de Ajun impreuna. Alaturi i-a fost si noua sa iubita, modelul satmarean Diana Mich.  Dupa care Gardos a intrat in cantonament pentru prima data in cariera sa de fotbalist, pentru ca azi echipa sa, Southampton evolueaza in Premier League la Crystal Palace.

In plus, Florin Gardos a postat un mesaj pe un site de socializare, in care a urat tuturor Sarbatori Fericite!

“Anul acesta, pentru mine, Craciunul va fi unul pe care am sa-l tin minte mult timp de acum incolo. Am sa-i spun unul special. Special pentru ca este primul Craciun pe care nu-l petrec la Satu Mare, primul Craciun cand nu merg la colindat (da, inca se mai practica obiceul asta!), primul Craciun cand nu am vacanta si pentru prima data in ziua de Craciun, pe 25, voi fi in cantonament. Dar, partea buna este ca ii am pe “ai mei” aici. Si mi-am luat si brad. Si partea si mai buna este ca la “ai mei” mai adaug anul acesta +1. Analizand putin “la rece” cred ca ar fi bine sa mai petrec vreo 4-5 Craciunuri si revelioane in cantonament, din motive “fotbalistice” evident. Craciun Fericit si multa sanantate!”

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts