More


  Un turneu perfect la Select

  - Advertisement -

  10872585_892864690747050_245739791_n

  Sătmarul intră încet, dar sigur pe harta competiţiilor importante de înot din ţară. A doua ediţie a Cupei Moş Crăciun a adunat sâmbătă şi duminică la start peste 110 sportivi la bazinul Select de la cluburi de înot din Baia Mare, Oradea, Gura Humorului, Arad, Turda, Cluj Napoca, Bistriţa şi Satu Mare. Iar copiii s-au întrecut la toate probele , liber, bras, fluture, spate iar la finalul primei zile s-a desfăşurat şi o ştafetă a oraşelor.

  Spre lauda lor, sătmărenii de la CSM-Select au câştigat ştafeta la băieţi şi au terminat pe locul doi la fete.

  „Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea turneului de la părinţi la sportivi şi la sponsori. Ne bucurăm că numărul participanţilor s-a dublat faţă de anul trecut iar cu siguranţă că ediţia viitoare se va duce vestea în ţară şi sper să ajungem la 200 de copii la start”, a spus Tibi Markos, unul dintre organizatori.

  Antrenorul Silviu Pop era şi el extrem de mulţumit de evoluţia sportivilor săi. “Avem 20 de copii la club cu care am participat la acest turneu. Rezultatele sunt foarte bune, se vede un real progres faţă de anul trecut iar timpii s-au îmbunătăţit” a spus antrenorul celor de la CSM Satu Mare.

  Cu rezultatele complete ale celor 20 de sportivi sătmăreni vom reveni în ediţia de mâine a GNV, iar o galerie foto de la Cupa Moş Crăciun e disponibilă de azi pe site-ul www.gazetanord-vest.ro.

  De departe vedeta concursului a fost medaliatul cu bronz de la Naţionale în proba de 200m mixt, Andrei Şimond de la LPS Arad.

  Iată lotul CSM Satu Mare ce a reuşit să câştige cele mai multe puncte la această ediţie a Cupei Moş Crăciun şi a terminat pe primul loc în clasamentul cluburilor: Cătălin Moşneguţu, Darius Soponar, Luca Tătar, Bianca David, Oana Komiati, Alexandra Grigoriu, Ariana Pop, Andra Beliga, Maria Chifor, Alexandra Gătina, Blanca Stăncioiu, Andrei Soponar, Filip Grigoriu,Miruna Dărăban,Luca Şimon, Matei Pop, Adam Mihalku, Zalan Szelmenczi, Riedl, Serli Tibor.

  Merită toate felicitările organizatorii care au reuşit să asigure condiţii deosebite participanţilor iar toţi copiii prezenţi în concurs au avut parte de cadouri din partea lui Moş Crăciun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img