More


  Victorie obligatorie!

  - Advertisement -

  volei

  Etapa a noua a Diviziei A 1 programează azi la Satu Mare un duel foarte important şi totodată echilibrat. Practic e un duel între vecinele de clasament, voleibalistele de la CSM ocupând locul şapte cu nouă puncte şi CSM Lugoj, un loc mai jos, cu şapte puncte.

  Lotul grupării sătmărene este valid 100%. Însă totuşi, există o problemă. Jucătoarele străine nu şi-au primit salariile de două luni. Dacă americancele Mathews şi McCardy par a mai avea răbdare, Ivana Zburova şi Viktoria Dyetkova sunt cele mai nemulţumite de acest aspect. Ba mai mult, cele două sunt curtate de formaţii de top nu doar din ţară ci şi de peste hotare. Aici includem campioana Ungariei sau formaţii din prima ligă din Spania.

  Revenind la meci, în această seară e nevoie de o victorie pentru a consolida poziţia a şaptea, care duce în play-off. “Nu ne gândim decât la victorie. Sper ca fetele să joace la capacitate maximă şi să reuşit să ne impunem jocul. Pentru că am crescut în evoluţii, dar sperăm ca problema cu banii să nu ne afecteze“, a spus Adi Pricop.
  Meciul programat azi la ora 18.00, în sala Ecaterina Both va fi arbitrat de D. Hadade şi T. Pop din Sălaj, observator FRV – E. Achihaei.

  Programul meciurilor:
  CSM Bucureşti – CS Volei Alba Blaj – s-a jucat aseară
  Azi
  CSM Satu Mare – CSM Lugoj
  Unic Pt. Neamţ – Dinamo Romprest
  CSM Târgovişte – Penicilina Iaşi
  Medicina Tg. Mureş – Ştiinţa Bacău
  Luni, 8 decembrie
  U Cluj – SCM Craiova  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img