More


  Primire dulce pentru MANI!

  =

  1

  Felicitări, aplauze şi un tort uriaş. Aşa a fost primit ieri la prânz campionul de la clasa Maraton, Mani Gyenes acasă de colegii săi de la Autonet. Întâmpinat de directorul general Csehi Arpad, Mani şi-a găsit greu cuvintele când s-a văzut înconjurat imediat de zecile de colegi ieşiţi di birouri ca să-l salute.

  Cu lacrimi în ochi, Mani a păşit în sediul firmei prin replica podiumului de start de la Dakar, iar apoi a încercat să spună în câteva cuvinte povestea succesului său de la clasa Maraton de la Dakar 2015. Mai mult la intrare a fost scris numele său cu nisip alb din deşertul Atacama.

  „Vă mulţumesc din suflet. Fără ajutorul firmei Autonet şi celor care lucrează aici nu aş fi ajuns la Daka în acest an. A fost un proiect început în martie anul trecut şi apoi ni s-au alăturat şi alţi sponsori şi Consiliul judeţean, Consiliul local“, şi-a început Mani discursul. Apoi a vorbit despre momentele care i-au marcat parcursul în acest rally raid. Despre începutul ceva mai timid, de pierderea uleiului sau de clipele de deznădejde din Bolivia când a fost la un pas de abandon.

  2

  „Dacă eram în Africa nu terminam raliul. În etapa a doua când am pierdut ulei am avut noroc cu spectatorii ceea ce în Africa nu s-ar fi întâmplat.În Bolivia a fost foarte frig şi la un moment dat din cauza apei sărate mi s-a oprit motorul.Am avut noroc că am putut continua.Nu am niciun regret. Poate doar că am pierdut 20-25 de minute când am greşit eu drumul dar în rest am mers cât am putut de bine2 a explicat Gyenes care a ajuns la finish cu trei kilograme în minus…”Am slâbit 3 kg. Mă simt ok şi fizic şi mă bucur că am ajuns sănătos acasă. Mâam pregătit mult pentru acest raliu şi nu aş fi vrut să dezamăgesc” a mai spus Mani care normal că îşi doreşte să participe şi anul viitor la cel mai greu rally raid din lume.

  „E o mândrie pentru noi să i fim alături acestui campion adevărat. Vom încerca să l sprijinim şi pentru participarea din 2016” a declarat directorul general Autonet, Csehi Arpad.

  Invitat la Nord Vest TV

  mani3
  Imediat după festivitatea de la firmă, Mani a răspuns invitaţiei de a veni în studioul Nord Vest TV . Acesta a fost aşteptat de o nouă surpriză dulce din partea emisiunii Săptămâna sportivă. Un tort cu sigla Dakar 2015 pe care Mani l-a primit pentru a mai recupera din kilogramele pierdute în America de Sud.

  Interviul cu Mani Gyenes va fi difuzat luni seara de la ora 20,45.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img