More


  Adrian Szilagyi, cel mai bun român de la Heidenheim

  - Advertisement -

  Adrian-Szilagyi

  Cu 275 de spadasini la start, joi şi vineri a avut loc prima etapă de Cupă Mondială, în Germania la Heidenheim. Printre numeroşii participanţi s-au numărat şi nouă sportivi din România, dintre care patru de la CSM Satu Mare: Adrian Szilagyi, Adrian Pop, noul transfer de la Oradea, Andrei Timoce şi Bertalan Arkosi. Ceilalţi români din concurs au fost Liviu Dragomir, Ionuț Trandafirescu, Alin Sbîrcia, Dorian Pîrvan și Alin Mitrică.

  În prima zi s-au desfăşurat duelurile până la finalizarea tabloului de 64. Pe acest tablou a ajuns un singur spadasin din delegaţia României, sătmăreanul Adrian Szilagyi, cel care a evoluat şi ieri la individual. Adversar i-a fost Alexander Chernykh din Kazakhstan. Din păcate cazacul s-a dovedit a fi un adversar mult prea puternic, astfel că ultimul sătmărean rămas în concursul individual a părăsit competiţia, încheind pe locul 38.

  Competiţia se încheie azi cu proba pe echipe, din cele spuse de antrenorul sătmărean Francisc Csiszar, formaţia fiind alcătuită din cei mai buni patru români la individual. Adică Adrian Szilagyi, Liviu Dragomir (130-Craiova), Andrei Timoce (134) şi Bertalan Arkosi (139). Adi Pop s-a clasat pe poziţia 158. Iar duminică, tot la Heidenheim, CSM-ul va concura în cadrul Cupei Campionilor Europeni.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img