More


  Alex Boştină, spre FC Caransebeş

  - Advertisement -

  bostina

  Prima echipă din seria Vest ce şi-a reluat pregătirile în acest an e chiar ultima clasată, FC Caransebeş.

  Au fost prezenţi la reunire 20 de jucători, în marea lor majoritate tineri ce evoluează în ligile a 3-a şi a 4-a. Lotul gugulanilor va fi compus din 10-12 tineri, ce vor da probe de joc şi 7 jucători cu experienţă, unii dintre ei cu prezenţe în Liga I de fotbal.

  Antrenorul Alin Artimon şi-a exprimat speranţa că până la începutul săptămânii viitoare, lotul va fi conturat inclusiv cu jucătorii despre care a menţionat că şi-I doreşte pentru un plus de valoare şi de puncte. Legat de interesul lui ACS Poli pentru mijlocaşul Andrei Artean, Artimon a fost tranşant spunând că jucătorul rămâne la Caransebeş până în vară, chiar dacă e cedat de la Timişoara sub formă de împrumut. Conform radiotimişoara.ro, la FC Caransebeş ar urma să ajungă din această iarnă şi fostul atacant al Olimpiei, Alex Boştină.

  Acesta şi-a încheiat în decembrie contractul cu gruparea sătmăreană şi ar fi ajuns acum la o înţelegere valabilă până la finalul campionatului cu FC Caransebeş. Boştină ne-a confirmat ieri că se află deja în pregătiri cu noua sa echipă şi că speră să ajute pe Caransebeş să evite retrogradarea. Interesant e că în toamnă Boştină a reuşit o dublă pentru Olimpia în victoria, 2-1 cu …FC Caransebeş.

  Programul de pregătire al cărăşenilor cuprinde o perioadă de reacomodare la efort până în 12 ianuarie, un cantonament pe plan local între 15 şi 25 ianuarie şi un stagiu în Antalya în perioada 1-12 februarie.

  Altfel, Olimpia îşi va relua de luni antrenamentele sub comanda antrenorilor Tibi Csik şi Lulu Dragomir, nefiind excluse câteva surprize la nivelul lotului.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img