More


  Am câştigat titlul şi la echipe

  - Advertisement -

  spada

  Ziua a doua a Campionatului Național de spadă juniori a programat ieri la Craiova proba masculină pe echipe. După aurul obţinut de Adam Macska la individual, CS Satu Mare s-a întrecut acum pentru încă o medalie preţioasă, alături de alte şapte formaţii din Constanţa, Bucureşti şi Craiova.

  Antrenorii sătmăreni Francisc Csiszar, Lehel Nagy şi Adrian Pop au compus echipa din Adam Macska, Marton Szep, Balazs Szilagyi şi David Ziman. La finalul competiţiei, CS a cucerit încă o medalie de aur, de această dată cu echipa. E primul campionat de juniori la care aceşti băieţi participă, reuşind să se impună nu din postura de favoriţi.

  Astfel, pe tabolul de opt, CS Satu Mare a trecut fără probleme de LPS Craiova 4 cu 45-25 şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Acolo unde sătmărenii au dat peste LPS Craiova 2 şi pe care i-au învins cu 45-42, obţinând un loc în ultimul act. Finala s-a disputat aşadar între CS Satu Mare şi LPS Craiova 1. Cu un ascendent moral din prima zi, spadasinii de la CS Satu Mare au reuşit să câştige titlul naţional. CS a învins pe Craiova cu 45-40, iar la finalul competiţiei, delegaţia sătmăreană a jubilat cucerirea aurului după cel de la individual.

  Pe 10 februarie se va definitiva lista cu sportivii români care vor participa la Campionatele Europene de cadeţi şi juniori. Iar în urma acestor rezultate, Adam Macska şi-a câştigat cu siguranţă locul în echipa României.

  Azi şi mâine intră pe planşă fetele. De la CS vor concura Sandra Pop, Mellany Pfeifer, Teodora Coste, Amarillisz Pallai, Zsofia Kato şi Csilla Magy.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img