More


  Amical pe Samobil

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă la prânz al doilea amical din acest an. După ce au învins miercuri pe FC Zalău cu 4-0, elevii lui Csik şi Dragomir vor întâlni o altă echipă de liga a 3-a, pe FCM Baia Mare.

  Partida se va juca de la ora 12 pe terenul Samobil din Satu Mare.

  Antrenorul Tibi Csik va folosi din nou o formulă de echipă din care vor face parte mai mulţi jucători de la echipa a doua, plus cei veniţi în probe pentru a definitiva apoi lotul cu care se va merge în cantonament.

  „Vreau să îi mai vedem la lucru încă o dată pe cadeţi şi pe jucătorii veniţi în probe pentru a avea o imagine clară asupra lotului cu care să mergem la Ocna Şugatag”, spune Tibi Csik care exclude varianta de a merge cu un lot numeros în pregătirea centralizată de săptămâna viitoare.

  După amicalul cu FCM Baia Mare, lotul Olimpiei va pleca de luni în cantonament iar la Ocna Şugatag e programat şi un meci-şcoală, miercuri cu CSM Sighetu Marmaţiei.

  FCM Baia Mare e lider în seria a 5-a a Ligii a 3-a şi nici nu concepe să nu promoveze la finalul sezonului în Liga a II-a unde îsi propune ca din sezonul viitor să încerce o promovare spectaculoasă chiar în Liga I, daca vor avea culoar favorabil. Până să ajungă în Liga a II-a, băimărenii au parafat deja 5 transferuri, iar în zilele următoare mai urmează să se ajungă la un acord cu încă 3 jucători. Iată lista jucătorilor care au semnat deja cu FCM Baia Mare: Cosmin Sârb (FC Bihor Oradea), Silviu Mureşan (Metalurgistul Cugir),Ionuţ Bratimă (Metalurgistul Cugir),Andrei Cernea (Industria Galda de Jos),Ionuţ Mariş (Cetatea Târgu Neamţ).

  Altfel, antrenorul Tibi Csik speră ca la mijlocul lunii februarie Olimpia să întîlnească într-un meci amical semifinalista Cupei României, U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img