More


  Asistenta SEXY rau la “Un show păcătos”! Iata pe cine a ales Capatos!

  - Advertisement -

  5

  “Un show păcătos” revine de luni, 26 ianuarie, la formula cu două asistente. Iata cine isi face debutul in acest sezon!

  “Andreea şi-a dorit de foarte mulţi ani să facă parte din echipa noastră. Ca de obicei în viaţă, cele mai multe lucruri nu se întâmplă exact atunci când ţi le doreşti, ci mai degrabă când nu te mai aştepţi. Ideea aducerii Andreei pe post de asistentă mi-a venit în timpul unei emisiuni de săptămâna trecută. Ea s-a ridicat de pe canapea şi a început să danseze lângă Cruduţa. Mi s-a părut un “tablou” interesant şi le-am dat ideea mai departe, şefilor. Se pare că am o putere de convingere năprasnică aşa că, de luni, “Un show păcătos” revine la formula cu două asistente. În aceste zile, Andreea constată că există viaţă şi după Mitea. De luni încolo va descoperi, cu adevărat, viaţa! (râde)”, spune Dan Capatos, realizatorul emisiunii.

  “Sunt foarte fericită, pentru că îmi doream mult să fiu asistentă la “Un show păcătos”. Îmi place mult această emisiune. Mă bucur şi pentru că voi fi colegă cu Daniela. Ne ştim de când eram mici (râde). Ne înţelegem foarte bine”, spune şi Andreea Tonciu.

  Noua asistentă a emisiunii prezentate de Dan Capatos mărturiseşte că îi merge foarte bine pe partea profesională, de când nu mai este într-o relaţie. “Mi-am operat şi nasul şi mă simt mult mai frumoasă acum. Am şi slăbit… Există o viaţă foarte bună după Mitea (n.n. fotbalistul Nicolae Mitea, fostul ei iubit)”, mai spune Andreea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img