More


  Atletic 94 face bani de pe urma transferului lui Bumba

  - Advertisement -

  bumba

  Crescut la Atletic 94 Satu Mare , jucătorul Claudiu Bumba a fost transferat în această iarnă de la ASA Târgu Mureş la Astra Giurgiu. Bumba a jucat şi la AS Roma, o perioadă, iar pentru echipa din Târgu Mureş a marcat de 3 ori în 15 meciuri. Astra a plătit aproape 200.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile unui fotbalist apreciat la nivelul Ligii 1. Cum Bumba a fost deţinut în coproprietate de Atletic 94 Satu Mare şi ASA Târgu Mureş, şi suma de transfer se va împărţi în mod egal între cele două cluburi. Astfel gruparea patronată de Dumitru Iuga ar urma să încaseze până pe 2 februarie aproape 100000 euro.

  „E un transfer reuşit pentru jucător şi pentru cluburi. Astra e un club ce îşi doreşte performanţă, se bate pentru calificarea în cupele europene. Va fi şi mai aproape de Bucureşti şi cu siguranţă vor veni mai des şi convocările la echipa naţională” crede preşedintele Atletic 94 Satu Mare, Dumitru Iuga. Acesta s-a arătat extrem de mulţumit de colaborarea cu ASA Târgu Mureş. „Au fost extrem de corecţi cu noi” a mai spus Iuga. Dumitru Iuga recunoaşte că Bumba e de departe liderul generaţiei 94 de la Atletic dar e convins că şi alţi jucători de la clubul său pot face pasul spre marea performaţă.”Am mare încredere în Roatiş care acum e la Sighet, în Găbiţă Cădar, revenit la Olimpia sau Ugocean de la Pâncota. Şi ei sunt sub contract cu Atletic 94 şi prin muncă şi seriozitate pot ajunge la echipe de top” a încheiat oficialul sătmărean.

  Claudiu Bumba a venit de la Baia Mare la 9 ani la Atletic 94 Satu Mare şi a fost antrenat de Paul Mihai. La 15 ani a fost împrumutat la FC Baia Mare unde cu sătmăreanul Florin Fabian pe bancă a debutat la Liga a 2-a. Bumba are o selecţie la echipa naţională a României şi acum e căpitan la tineret.

  De remarcat că jucătorul a fost cedat definitiv la Astra, în cazul unui eventual transfer în străinătate, Atletic 94 urmând să mai încaseze doar taxa de solidaritate!
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img