More


  Aur strălucitor pentru CS Satu Mare

  =

   

  spada

  Ziua a doua a Campionatului Național de spadă cadeți a programat ieri proba masculină pe echipe. Zece echipe s-au aliniat la startul competiţiei: CS Satu Mare, CS Olimpia1, CSA Steaua, LPS Craiova2, CSS Steaua, CS UNEFS, CSS1 Constanța, LPS Craiova3, CS Olimpia2, LPS Craiova1.
  CS Satu Mare i-a avut în componenţi pe Adam Macska, Marton Szep, Alexandru Oroian şi Balasz Szilagyi. Echipa sătmăreană a avut un parcurs fără greşeală, reuşind să câştige titlul naţional fără probleme. Primul tur a fost liber pentru CS, iar pe tabloul de opt a învins fără probleme CS Olimpia cu 45-24.
  În semifinale, echipa sătmăreană a dat peste CSS Steaua, băieţii noştri reuşind să se impună cu 45-39. Acest scor avea să le poarte noroc şi în finală, când spadasinii de la CS s-au impus cu acelaşi număr de tuşe date şi primate în faţa celor de la LPS Craiova.
  Deocamdată bilanţul la Naţionalele de cadeţi este unul foarte bun pentru CS Satu Mare. O medalie de argint la individual prin Marton Szep şi acest aur la echipe.
  Dar azi şi mâine e rândul fetelor să se dueleze pentru medalii. De la CS vor concura la invidual azi şi mâine la echipe Teodora Coste, Csilla Nagy, Mellany Pfeifer, Amarilisz Pallai şi Zsofia Kato.
  Aceşti copii minunaţi sunt antrenaţi de Francisc Csiszar, Lehel Nagy şi Adrian Pop. De altfel, decanul de vârstă, Francisc Csiszar a ţinut să îl felicite pe fostul său elev şi actual coleg Lehel Nagy pentru faptul că a fost primordial în pregătirea acestei generaţii de excepţie.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img