More


  Brata se întoarce la Pandurii

  =

  Perioada nefastă prin care a trecut mijlocaşul stânga sătmărean Ciprian Brata s-a încheiat. Luni, la reunirea lotului celor de la Pandurii Tg. Jiu s-a aflat şi tânărul fotbalist din Satu Mare, sub conducerea noului antrenor, Edi Iordănescu.

  După şase luni în care nu a evoluat pentru Pandurii, a fost trimis la echipa a doua sau s-a antrenat prin parcuri, Ciprian Brata reprezintă acum o soluţie pentru banda stângă a echipei din Tg. Jiu. Din câte se pare se vor rezolva şi restanţele financiare faţă de sătmărean, care ieri, alături de colegii săi de echipă s-a deplasat la Craiova unde au efectuat vizita medicală.

  “Îmi doresc să revin în fotbalul mare. Mă bucur că am revenit în lot, ca să pot arăta că pot evolua la nivel ridicat. Sigur, acum va fi greu după pauza lungă în care nu am avut jocuri în picioare, dar cu o pregătire bună voi reveni în forţă“, a spus Brata.

  Brata s-a lansat la LPS şi Someşul Satu Mare, de unde a ajuns împreună cu mai mulţi jucători sătmăreni la Şimleu Silvaniei. De la gruparea sălăjeană, mijlocaşul a fost remarcat de oficialii celor de la Pandurii, unde Brata a ajuns în urmă cu trei sezoane. După un debut excelent, gol marcat împotriva celor de la Dinamo, Brata a intrat într-un conflict cu antrenorul de atunci, Petre Grigoraş, sătmăreanul fiind trecut pe plan secund şi împrumutat la Corona Braşov, iar apoi la Tn. Severin.

  În vară Brata a fost la un pas de a se întoarce la Olimpia, doar că cele două părţi nu s-au înţeles la bani, iar jucătorul a preferat să se antreneze individual şi să-şi aştepte rândul la Pandurii, grupare cu care se află sub contract.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img