More


  CSM, la primul concurs al anului

  =

  Karate

  În perioada 23-24 ianuarie la Florești (județul Cluj) a avut loc prima competiție a anului pentru copiii de la CSM Satu Mare unde au participat 460 de sportivi și 60 de echipe din România și din Ungaria. Competiția a fost extrem de grea având în vedere că în cadrul unor categorii erau înscriși peste 70 de sportivi, astfel că nivelul concursului a fost foarte înalt fiind necesară câștigarea a 5-6 lupte pentru a accede în semifinale. Lotul de copii al Secției de karate a fost format din șase sportivi, aceștia reușind să cucerească cinci medalii, printre care și medalia de aur la echipe kumite 9-10 ani băieți.

  Rezultate obtinute de micii karateka de la CSM Satu Mare: David Mare – Kumite individual, vârsta 9-10 ani, băieți – locul III, Kumite echipe, vârsta 9-10 ani, băieți – locul I, Imre Levente – Kumite individual, vârsta 9-10 ani, băieți – locul III, Kumite echipe, vârsta 9-10 ani, băieți – locul I, Mihai Culcean – Kumite echipe, vârsta 7-8 ani, băieți – locul III.

  Obiectivele sportivilor pentru anul 2015 sunt câștigarea medaliilor la Campionatul Național din luna martie care se va desfășura la Sibiu, respectiv Campionatul European de Copii din luna iunie organizată la Liege (Belgia).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img