More


  Daniela Crudu, din nou asistenta lui Capatos

  =

  1

  Un show păcătos” revine din 5 ianuarie, la Antena 1, cu un nou sezon şi o nouă asistentă: Daniela Crudu

  Bruneta a renunţat la jobul de asistentă a show-ului Antena 1 din cauza relaţiei cu Mihai Costea. Cei doi s-au despărţit recent, aşa că Daniela revine în echipa emisiunii.

  “Revenirea Cruduţei în echipa noastră încheie practic o etapă a vieţii ei, una nu foarte fericită, ce-i drept, şi marchează revenirea la formula de bază a acestei emisiuni. I-am promis Cruduţei, în seara în care părăsea în lacrimi această emisiune, fortaţă de către iubitul său de atunci, că în momentul în care se va elibera de acea relaţie, se va putea întoarce acasă, la «Un show păcătos». Între timp, am descoperit doua fete absolut minunate – Ana şi Loredana – cărora le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în aceşti doi ani de emisiune în care am lucrat împreună. Le doresc tot binele din lume, pentru că îl merită pe deplin, dar promisiunea rămâne promisiune. Mă bucur enorm că vom rămâne colegi, în marea familie a Antenelor”, a declarat Dan Capatos.

  asistente pacatoase

  Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu vor rămâne la Antene

  Lorenda Chivu şi Ana Maria Mocanu, cele două asistente care i-au luat locul Cruduţei, vor părăsi show-ul. Deşi reprezentanţii postului spun că ele vor rămâne în familia Antenelor, nu se ştie ce vor face ele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img