More


  Duel inegal în Banat

  - Advertisement -

  baschet

  Etapa a 19-a a Ligii Naţionale de baschet feminin programează azi şi duelul dintre Danzio Timişoara şi CSM Satu Mare. Un meci care pe hârtie este la discreţia gazdelor, care s-au impus şi în sala Ecaterina Both.

  În plus, fără Andreea Orosz, transferată zilele acestea la Târgovişte, lotul echipei sătmărene numără doar şase senioare, aici incluzând-o şi pe antrenoarea Adriana Pricop. Aşadar, o victorie în faţa echipei timişorene pare o utopie. Nu putem să nu precizăm faptul că echipa de baschet a ajuns într-o situaţie fără precedent, din care nu se ştie dacă vom mai ieşi sau, cine ştie, să rămânem fără o echipă care cu ani în urmă juca în cupele europene.

  Delegaţia sătmăreană a pornit ieri la drum, cu şase senioare, Eniko Laza, Renata Szmutku, Flavia Ferenczi, Luminiţa Manta, Bianca Voica, Adriana Pricop, dar şi junioarele Valentina Bolba, Bianca Kiss şi Teodora Vasile.

  Partida de azi de la ora 17.00 va fi arbitrată de Ciprian Stoica (Sibiu) şi Marius Epure (Rm. Vâlcea), comisar FRB Marius Vlaicu (Tg. Jiu). Se mai joacă în etapa a 19-a:
  CSBT Alexandria – CSM Oradea
  SCM Craiova – Olimpia Braşov
  Nova Vita Tg. Mureş – U Cluj
  Sepsi Sf. Gheorghe – Phoenix Galaţi
  CSM Târgovişte – Rapid
  ICIM Arad – CSU Alba Iulia – 26 februarie
  Pentru CSM urmează duminică partida de pe teren propriu cu ICIM Arad.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img