More


  Final cu scandal!

  - Advertisement -

  Voleibalistele de la CSM Satu Mare au pierdut dramatic duelul de sâmbătă de la Piatra Neamţ. Fetele lui Adrian Pricop au cedat cu 2-3 după un meci în care în setul decisiv s-a ajuns la 22-24!!!

  Partida a fost una extrem de echilibrată. Gazdele au avut 2-0 la seturi , 25-19, 25-21 şi se părea că nu vor avea probleme în a câştiga toate cele trei puncte. Doar că sătmărencele cu Zburova şi Dyedkova în prim-plan au jucat mult mai exact şi au întors rezultatul, 2-2(18-25, 24-26). A urmat setul decisiv , unul nerecomandat cardiacilor…”La 17-17 în mod normal trebuia să câştigăm. Gazdele au făcut o greşeală tehnică, au atins fileul şi trebuia să avem 18-17. Apoi antrenorul lor a intrat pe teren, a văzut roşu şi conform regulamentului trebuia să ni se dea punct. Doar că observatorul a întors deciziile şi meciul s-a reluat de la 17 egal. Apoi am avut şi noi mingi de meci dar din păcate le-am pierdut şi s-a terminat 3-2 pentru UNIC” a povestit antrenorul Adrian Pricop. Acesta s-a arătat totuşi mulţumit că fetele lui au luat un punct de la Piatra Neamţ în condiţiile în care echipa a revenit de la 0-2. “Un punct care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul” a încheiat Pricop.

  CSM rămâne pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1, iar în etapa următoare (24 ianuarie) va primi vizita echipei CSM Târgovişte (locul 5).

  Rezultatele etapei:
  – Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău 1-3
  – SCM Craiova – Penicilina Iaşi 1-3
  – CS Univ. Cluj – Dinamo B. 0-3
  – Medicina Tg.Mureş – Lugoj 3-0
  – CSM Târgovişte – Bucureşti 3-1
  – Unic P. Neamţ – CSM SM 2-3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img