Gardoş, lăudat de Koeman

gardos

Daily Echo a publicat un interviu cu Ronald Koeman, iar olandezul e foarte încîntat de evoluţiile lui Gardoş, de care are mare nevoie în această lună, avînd în vedere că japonezul Maya Yoshida va merge la Cupa Asiei.

Fostul jucător al Stelei a apărut în fiecare dintre ultimele 5 meciuri ale lui Southampton, care n-a pierdut niciodată, deşi a întîlnit Chelsea (1-1) şi Arsenal (2-0). Mai mult, Gardoş are cel mai bun procentaj al paselor din lotul lui Southampton, 95%.

“Cred că Gardoş acum a ajuns la potenţialul său, este ceea ce are nevoie pentru a juca. A avut un start dificil din punct de vedere fizic şi psihic, atunci cînd a venit la echipă.

Dar a reuşit să se dezvolte şi să ajungă la un nivel potrivit pentru un fundaş central şi are mult mai multă încredere în el acum.

A arătat asta cînd a intrat cu Chelsea, a arătat asta contra lui Arsenal şi e bine, pentru că avem nevoie de Florin, deoarece acum Maya Yoshida va pleca la Cupa Asiei şi n-avem mulţi fundaşi în lot.

Aducerea lui Gardoş este un transfer bun, deoarece acum este la nivelul de care noi avem nevoie şi de care el are nevoie pentru a juca.”, a declarat Ronald Koeman, potrivit britanicilor de la Daily Echo.

De remarcat că sătmăreanul Gardoş a fost titular şi duminică în partida terminată la egalitate, 1-1, în Cupa Angliei cu Ipswich Town.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...