More


  Gardoş, lăudat de Koeman

  - Advertisement -

  gardos

  Daily Echo a publicat un interviu cu Ronald Koeman, iar olandezul e foarte încîntat de evoluţiile lui Gardoş, de care are mare nevoie în această lună, avînd în vedere că japonezul Maya Yoshida va merge la Cupa Asiei.

  Fostul jucător al Stelei a apărut în fiecare dintre ultimele 5 meciuri ale lui Southampton, care n-a pierdut niciodată, deşi a întîlnit Chelsea (1-1) şi Arsenal (2-0). Mai mult, Gardoş are cel mai bun procentaj al paselor din lotul lui Southampton, 95%.

  “Cred că Gardoş acum a ajuns la potenţialul său, este ceea ce are nevoie pentru a juca. A avut un start dificil din punct de vedere fizic şi psihic, atunci cînd a venit la echipă.

  Dar a reuşit să se dezvolte şi să ajungă la un nivel potrivit pentru un fundaş central şi are mult mai multă încredere în el acum.

  A arătat asta cînd a intrat cu Chelsea, a arătat asta contra lui Arsenal şi e bine, pentru că avem nevoie de Florin, deoarece acum Maya Yoshida va pleca la Cupa Asiei şi n-avem mulţi fundaşi în lot.

  Aducerea lui Gardoş este un transfer bun, deoarece acum este la nivelul de care noi avem nevoie şi de care el are nevoie pentru a juca.”, a declarat Ronald Koeman, potrivit britanicilor de la Daily Echo.

  De remarcat că sătmăreanul Gardoş a fost titular şi duminică în partida terminată la egalitate, 1-1, în Cupa Angliei cu Ipswich Town.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img