More


  Kovacs şi Mazilu în pregătiri la 1 Mai

  - Advertisement -

  arbitri

  Ecusonul FIFA, careianul Istvan Kovacs şi divizionarul Ovidiu Mazilu au început anul cu un stagiu de pregătire la Băile 1 Mai. Pe cont propriu, cei doi arbitri vor încheia cantonamentul la finalul săptămânii. Fluieraşii pun accent mare pe o bună pregătire fizică, iar recuperarea o fac la bazinele din incinta staţiunii.

  Istvan Kovacs ne-a declarat că doreşte ca 2015 să fie un an şi mai bun, cu multe realizări. “În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Am depăşit de mult episodul Tg. Mureş, sper ca anul nou să fie şi mai bun ca şi precedentul“, a spus Kovacs, care anul trecut a arbitrat multe partide internationale, amicale interţări, în preliminariile Euro 2016 dar şi Europa League sau campionatul din Qatar.

  De cealaltă parte, Ovidiu Mazilu a debutat în Liga 1 în aprilie 2013 la meciul Ceahlăul Piatra Neamţ – Universitatea Cluj, unde a fost rezerva lui Cristi Balaj, iar sătmăreanul a profitat de accidentarea băimăreanului şi a condus acel joc la centru. Pentru 2015 îşi doreşte să revină ca arbitru în prima ligă a fotbalului românesc. “O revenire în prima ligă ar însemna foarte mult pentru mine. Sper să am această şansă şi să profit de ea“, a spus Mazilu.

  Într-un top al celor mai valoroşi arbitri, într-o publicaţie de profil, careianul Istvan Kovacs ocupă locul doi, după arădeanul Ovidiu Haţegan, podiumul fiind completat de Alexandru Tudor din Bucureşti.

  Pe lângă realizările personale, cei doi se mândresc şi cu iniţierea a peste 80 de tineri în ale arbitrajului. Despre acest subiect vom discuta mai pe larg într-o viitoare emisiune a Săptămânii Sportive de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img