More


  Lupte / Din nou la antrenamente şi la muncă

  - Advertisement -

  lupte2

  Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud şi-au reluat de ieri pregătirile la sala de lupte de la Mădăras.

  De la mic la mare, sportivii au răspuns “prezent“ la primul antrenament, mai ales că şi între sărbători majoritatea dintre ei au mai vizitat de câteva ori sala, la o mişcare după mesele îmbelşugate.

  Antrenamentele vor continua, iar pe 26 ianuarie, lotul de luptători va intra în cantonament pe plan local, la Mădăras, Ardud şi prin împrejurimi. La această pregătire centralizată va sosi şi lotul de cadeţi al Republicii Moldova, care a lansat o invitaţie pentru luna februarie la un puternic turneu internaţional la Chişinău.

  Antrenorul Tudor Barbul a confirmat faptul că înaintea acestui cantonament, sportivii vor participa la primul turneu, în capitală, Cupa Marin Cristea, în a doua jumătate a lunii.

  “Ne-am reluat pregătirile pentru că nu este timp de pierdut. Avem finala Campionatului Naţional de cadeţi la noi, aşa că trebuie să fim pregătiţi aşa cum se cuvine. Toţi sportivii şi-au reluat antrenamentele la sala de la Mădăras, iar pentru 2015 ne propunem să cucerim cât mai multe medalii la aceste naţionale“, a spus Barbul.

  Tudor Barbul a fost ales antrenorul anului 2014 în sportul sătmărean de către internauţii Gazetei de Nord-Vest şi va fi prezent săptămâna viitoare în studioul Săptămânii Sportive, alături de luptătorul Lenard Berei.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img