More


  Meci greu sub Pietricica

  - Advertisement -

  volei

  Acest week-end aduce şi meciurile din prima etapă a returului din Divizia A 1 la volei feminin. CSM Satu Mare evoluează în deplasare la Piatra Neamţ, împotriva penultimei clasate Unic.

  Pentru a pregăti aşa cum se cuvine startul sezonului, echipa pregătită de Adrian Pricop a jucat miercuri şi joi două partide amicale în capitală, cu CSM şi Dinamo. Au fost două meciuri de pregătire, utile, care au avut ca scop exersarea unor scheme.

  Chiar dacă CSM Satu Mare ocupă locul şapte, iar gazdele de astăzi locul 11, se anunţă un joc foarte echilibrat, Pt. Neamţ transferând în iarnă patru jucătoare cu talie. Din cele spuse de antrenorul Pricop, fetele s-au pregătit bine, dar partida se anunţă una dificilă, iar victoria va trebui muncită din greu. Vă reamintim că în tur, echipa sătmăreană a învins Unic-ul din Pt. Neamţ cu 3-1 la seturi.

  Pentru acest joc, CSM le are la dispoziţie pe americancele Allison McCurdy şi Alexis Mathews, ucraineanca Viktoria Dietkova, slovaca Ivana Zburova, Adriana Matei şi sătmărencele Alexandra Mişca, Beata Vaida şi Alexandra Molnar – antrenor Adrian Pricop. Echipa a făcut deplasarea ieri după-masă de la Bucureşti, iar spre seară voleibalistele noastre au efectuat şi un antrenament.

  Partida de azi de la ora 18.00 dintre Unic Pt. Neamţ şi CSM Satu Mare va fi arbitrată de A. Pascan şi D. Mesca, observator FRV E. Achihaiei. Tot azi este programat derby-ul etapei, CS Volei Alba Blaj primeşte vizita campioanei Ştiinţa Bacău, de la ora 14.45, în direct la Digisport.

  ­Programul etapei a 12-a din Divizia A 1
  Medicina Tg. Mureş – CSM Lugoj s-a jucat aseară
  CSM Târgovişte – CSM Bucureşti s-a jucat aseară
  Azi
  CS Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău (14.45 Digi)
  SCM Craiova – Penicilina Iaşi
  U Cluj – Dinamo Romprest
  Unic Pt. Neamţ – CSM Satu Mare

  Daniel CHiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img