More


  Misiune imposibilă cu Alexandria

  =

  Baschet1

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pornit ieri dimineaţă la drum, cu destinaţia Alexandria. Acolo unde azi de la ora 18.00 dau piept cu echipa de pe locul trei, CSBT, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naţionale.

  Opt jucătoare au făcut deplasarea în sudul ţării. Bianca Voica a contactat o varicelă şi este indisponibilă, de asemenea, Valentina Bolba nu s-a îmbarcat în autocar.

  Adriana Pricop, Lavinia Năstruţ şi Iulian Sin au aşadar la dispoziţie un lot subţire pentru acest meci în care Alexandria porneşte clar cu prima şansă. Oficialii acestei partide sunt Alexandru Vasile şi Andrei Bădilă, observator FRB Alina Moanţă, toţi trei din Bucureşti.

  Se mai joacă în etapa a 21-a ICIM Arad-Rapid, CSM Oradea-CSU Alba Iulia, SCM Craiova-CSM Târgovişte, Nova Vita Tg. Mureş-Danzio Timişoara, Sepsi Sf. Gheorghe-Olimpia Braşov şi Phoenix Galaţi-U Cluj-Napoca.

  Junioarele de la LPS, la turneul semifinal
  De ieri şi până duminică junioarele U 13 de la LPS Satu Mare, pregătite de Adriana Pricop joacă în cadrul turneului semifinal de la Gheorgheni. Aici, sătmărencele se duelează cu CSS Gheorgheni, CSS Nr. 6 Bucureşti, CSS Al. Ceauşianu Reghin şi CSS Bega Timişoara.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img